taalkit2Werk je als vrijwilliger met vluchtelingen in de noodopvang en help je ze met het leren van de Nederlandse taal? Volg dan op 18 april de webinar van CINOP en ETV.nl over de Taalkit DUTCH. De Taalkit DUTCH biedt vrijwilligers en vluchtelingen in de noodopvang ondersteuning bij het leren van de Nederlandse taal. Het pakket bestaat uit leerroutes op Oefenen.nl, een handleiding voor vrijwilligers en materiaal voor de deelnemers. Het gehele pakket vindt u hier, scroll naar Taalkit DUTCH pakket.

Miryam de Hoo van CINOP maakt u op 18 april wegwijs in de Taalkit DUTCH:

  •  Wat is de Taalkit DUTCH?
  • Uit welke onderdelen bestaat de Taalkit DUTCH?
  • Wat kunnen gebruikers doen en bereiken met de Taalkit DUTCH?
  • Wat kun je er niet mee?

De webinar Taalkit DUTCH vindt op 18 april 2016 plaats om 16.00 uur en nog een keer om 19.00 uur. De webinar duurt 45 minuten. Je kunt de webinar online volgen via uw computer of tablet. Deelname is gratis.

Aanmelden?

Meld je hier aan voor de webinar om 16.00 uur

Meld je hier aan voor de webinar om 19.00 uur

De Taalkit DUTCH is een maatschappelijk initiatief van CINOP en Sichting Expertisecentrum ETV.nl en wordt mede mogelijk gemaakt door: Koninklijke Bibliotheek, de Bibliotheek, ProBiblio en Cubiss, Het Begint met Taal, Ministerie van SZW, Idee aan Zee, Emmia, Enzodus, Mevrouw van Mulken, Taal&Eductie/Fouke Jansen en Knup Fuhri Snethlage.