Kaliber Interactive, VoorleesExpress en Het Begint met Taal bouwen webapp

Home/Nieuws, Nieuwsbrief/Kaliber Interactive, VoorleesExpress en Het Begint met Taal bouwen webapp

Kaliber Interactive, VoorleesExpress en Het Begint met Taal bouwen webapp

Kaliber Interactive, VoorleesExpress en Het Begint met Taal bouwen een webapp! De webapplicatie is een online tool om het organiseren, begeleiden en monitoren van taalcoaching makkelijker te maken. Zo kunnen meer anderstaligen en taalvrijwilligers sneller met elkaar in gesprek gaan. Lees ook over de webapp in de nieuwsbrief van Kaliber.

Waarom de webapp?

Vrijwilligers beter begeleiden

Taalvrijwilligers krijgen via de webapp wekelijks tips, werkvormen en materiaal zodat ze weten hoe ze taalcoaching vorm kunnen geven. Dankzij die informatie gaan ze goed voorbereid van start. De webapp biedt extra ondersteuning naast bijvoorbeeld de ‘live’ trainingen en bijeenkomsten.

Monitoring van taalkoppels

Taalvrijwilligers en deelnemers kunnen hun taalcoachsessies zelf evalueren. Je ziet als coördinator in één oogopslag hoe het met de taalkoppels en groepjes gaat. Als het even niet zo lekker loopt, krijg je via het systeem een melding. Je kunt meteen contact opnemen met de vrijwilliger of anderstalige. Na afloop van een taalcoachtraject heb je een duidelijk overzicht van wat taalcoaching de anderstalige en de taalvrijwilliger heeft opgeleverd.

Efficiënter werken

De app zorgt ervoor dat jouw administratieve lasten worden verlicht. Het aanmelden, registreren, koppelen en monitoren van taalvrijwilligers en anderstaligen gaat automatisch via de webapp. Doe er je voordeel mee.

Wil je ook werken met de webapp én ben je aangesloten bij Het Begint met Taal? Meld je dan aan:

[contact-form-7 404 "Not Found"]
6 maart 2018|Nieuws, Nieuwsbrief|