Word partner

Home/Word partner

Wij zijn voortdurend op zoek naar partners om onze krachten te bundelen en taalcoaching overal beschikbaar te maken. Je wordt onderdeel van een actief netwerk van samenwerkende lokale organisaties, fondsen en samenwerkingspartners die zich inzetten voor efficiënte en duurzame taalcoaching. Ondersteunen kan op  verschillende manieren met mensen (advies of training), middelen (trainingslocaties of materiaal verspreiden) of munten. Klik hier wanneer je eerst nog even verder wilt lezen over het werk dat we doen.

Slim samenwerken?

  • Wij beschikken over veel kennis en materiaal als het gaat om het vluchtelingenvraagstuk en specifiek over taalleerders. Wie is er actief, welke ondersteuning werkt en wat is nodig?
  • Bezig met dezelfde doelgroep? Laten we tijd, geld en energie besparen. Samen staan we sterker en kunnen we het verschil maken voor anderstaligen. Wij hebben informatie en middelen in huis waar jij bij gebaat bent.
  • Taal is een noodzakelijk middel om mee te doen in de samenleving. Dus: vergroot je wereld. Sta je open voor bijzondere ontmoetingen en maak je graag kennis met andere culturen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Nieuwsgierig geworden? Of benieuwd naar wat we jou kunnen bieden? Neem contact met ons op! We zijn benieuwd naar je ideeën. Hieronder zie je welke fondsen, sponsoren en kennispartners jou al zijn voorgegaan.

 

Bekijk hier ons grote netwerk van aangesloten organisaties

Financieel

Fonds 21
Janivo
OranjeFonds
Kansfonds
Ministerie van SZW
Ministerie van OCW
Erasmus +
Adessium Foundation
Diorapthe
Stichting het R.C. Maagdenhuis
Fred Foundation
VU NT2
Beeldenfabriek
Drukkerij Tienkamp
Fundatie Van den Santheuvel, Sobbe
Fred Foundation

Inhoudelijk

Netwerken