Samen met Gilde Nederland organiseren wij 19 mei van 10:00 tot 13:00 uur de werksessie SamenSpraak. Aanleiding hiervoor is de grote interesse van SamenSpraakprojecten om met collega’s uit te wisselen. De ervaringen en best practices zullen we bundelen. Wil je bijdragen aan kennisdeling en zelf nieuwe inzichten verkrijgen? Kom dan naar de werksessie!

 

In overleg met Gilde Nederland organiseren we een specifieke bijeenkomst voor Gilden met hun afdelingen SamenSpraak. Doel is: onderlinge uitwisseling en specifieke SamenSpraakpunten bespreken. Het laatste onderdeel wordt ingeleid door Gilde Nederland. Iedereen is vrij om zijn kennis te delen en vragen te stellen. Met deze kennis kan het hele netwerk haar voordeel doen. Het overleg is het nuttigst als iedereen goed voorbereid is. Daarom vragen wij jullie of jullie ter voorbereiding over onderstaande vragen na willen denken.

  • Hoe ziet het SamenSpraakproject eruit?
  • Wat is het doel van jullie SamenSpraakactiviteiten?
  • Hoe ziet de ontmoeting er inhoudelijk uit?
  • Welke tips heb je voor collega-organisaties? (do’s en dont’s)
  • Welke vrijwilligers zijn hiervoor geschikt (en welke niet)?
  • Hoe kunnen we de bekendheid van SamenSpraak vergroten?

Wie wat hoe waar?

Het lijkt ons erg interessant als je bij dit werkoverleg aanwezig kunt zijn. De bijeenkomst vindt plaats in Utrecht, de locatie volgt. De sessie is op vrijdag 19 mei van 10:00 tot 13:00 uur en is inclusief een heerlijke lunch. Kom met maximaal twee mensen per organisatie, zo krijgen we een gemêleerde werkgroep. Je kunt je tot 3 mei aanmelden via deze link. Deze bijeenkomst is bedoeld voor aangesloten SamenSpraak-projecten. We stellen het op prijs als er ook bestuurlijk verantwoordelijken aanwezig zijn.

Let op: organiseer je een op een taalcoaching aan huis? Dan is de werksessie Taalcoaching aan huis op dinsdag 16 mei voor jou bedoeld.