Vrijwilligerswebinar Uitspraak NT2- 23 augustus

Home/Agenda/Vrijwilligerswebinar Uitspraak NT2- 23 augustus

Vrijwilligerswebinar Uitspraak NT2- 23 augustus

Hoe help je een migrant bij zijn uitspraak van het Nederlands? Wil je leren hoe je een migrant kunt helpen bij het uitspreken van lastige klanken? Doe dan mee met de webinar Uitspraak NT2! De webinar is 23 augustus van 19:30 tot 20:30 uur.

”Ik heb er weer van geleerd. Dankjewel! Ik werd me gisteravond bewust dat onze Nederlandse taal heus niet zo gemakkelijk is voor anderstaligen wat uitspraak, klemtoon en ritme betreft. Wat voor ons vanzelfsprekend is, is voor anderstaligen niet zo vanzelfsprekend.”

Leer meer over:

  • wat verstaanbaar spreken precies inhoudt;
  • wat de Nederlandse uitspraak zo moeilijk maakt;
  • hoe je een migrant kunt helpen bij het uitspreken van lastige klanken.

Aanmelden

Meld je aan voor deze webinar via het extranet. Meld je daar ook meteen aan voor onze andere webinars over SpreekTaal, Actieve werkvormen of Staatsexamen NT2. We raden je aan ter voorbereiding het handboek voor taalcoaches en de e-learning van Het Begint met Taal te bekijken.

Let op: De webinars zijn alleen voor taalcoaches van aangesloten organisaties. Check hier of jouw organisatie is aangesloten bij Het Begint met Taal. Is jouw organisatie aangesloten? Dan heeft jouw coördinator de inloggegevens voor het extranet.

23 augustus 2017|Agenda|