Introductietraining coördinatoren- 14 november, Utrecht

Home/Agenda/Introductietraining coördinatoren- 14 november, Utrecht

Introductietraining coördinatoren- 14 november, Utrecht

Hoe organiseer je een taalcoachproject op een slimme manier? Je leert het tijdens de introductietraining voor coördinatoren op 14 november van 19:00 tot 22:00 uur in Utrecht. Zo word jij een organisatietalent!

Tijdens deze basistraining vorm je je een volledig beeld van de belangrijkste aspecten van een taalcoachproject: het fundament, het werkproces en de ondersteuning van vrijwilligers. Je leert hoe je dit kunt aanpakken en welke keuzes je hierin kunt maken.

In de training gaan we samen op zoek naar antwoord op onder meer de volgende vragen:

  1. Wat is het doel van mijn taalproject en op welke doelgroep richten we ons?
  2. Hoe richt ik mijn project zo optimaal mogelijk en tegelijkertijd praktisch in?
  3. Op welke manieren kan ik de vrijwilligers ondersteunen?

De training is bedoeld voor nieuwe coördinatoren van aangesloten organisaties en hun introducé. Dat is iemand die sterk betrokken is bij het taalproject, bijvoorbeeld een collega-coördinator, bestuurslid, of een vrijwilliger met extra taken. Zo kunnen jullie samen sparren.

Aanmelden?

Geïnteresseerd? Meld je aan via het extranet. Wil je graag meer deskundigheidsbevordering? Schrijf je ook in voor onze andere trainingen en webinars. Kijk in onze agenda of op extranet welke dat zijn. Let op: alleen coördinatoren van aangesloten organisaties kunnen deelnemen.

Campagne Aan de slag met taalcoaching, juist nu!

Meer dan 600.000 migranten doen door taalproblemen niet mee in onze samenleving. Door de toestroom van vluchtelingen is dit aantal groter dan ooit. 161 organisaties uit ons netwerk zorgen ervoor dat 22.000 migranten hun taal verbeteren en zelfvertrouwen krijgen. Fantastisch, maar slechts een fractie van de 600.000 migranten die willen meedoen. Er is dus werk aan de winkel! Ons doel: nieuwe coördinatoren enthousiasmeren en meer taalcoachprojecten opstarten, zodat taalcoaching overal in Nederland beschikbaar is.

Deze campagne wordt mogelijk gemaakt dankzij financiering van o.a. Fred FoundationOranje FondsStichting het R.C. MaagdenhuisKans fonds, en Janivo.

logo Stichting het R.C. MaagdenhuisKansfonds-Logologo Janivo
6 augustus 2017|Agenda|