E-coaching

Home/E-coaching

Via ons innovatieve e-coachproject ontwikkelen taalvrijwilligers hun coachingsvaardigheden. 6 weken lang worden zij individueel begeleid door een e-coach. De e-coaches zijn opgeleid door onze professionele e-coach. Enthousiast over dit project? Doe mee als e-coach of taalvrijwilliger!

Wat is e-coaching?

E-coaching is een vorm van coaching die online plaatsvindt. Ons e-coachingsprogramma is een online inwerkprogramma voor taalcoaches. Gedurende 6 weken hebben taalcoaches wekelijks contact met hun e-coach via een digitaal systeem. Aan de e-coach kunnen zij vragen en dilemma’s voorleggen. De taalcoach levert online elke week een opdracht in en krijgt direct feedback.

Waarom e-coaching?

Eén van de grote voordelen van e-coaching is natuurlijk dat het niet gebonden is aan tijd of plaats. Als taalcoach met een drukke agenda kun je dit programma prima combineren. Je gaat er mee aan de slag wanneer het jou uitkomt. De e-coach speelt precies in op wat jij wilt leren. Samen met de coach kijk jij naar wat je graag wilt uitdiepen. Het geleerde kun je direct toepassen tijdens de taalcoaching. Deelnemers zijn erg enthousiast.

E-coach Hatice Türkmen: “Vrijwilligers vinden het heel erg fijn dat ze uitgebreid feedback krijgen. Ze zijn echt verrast over wat zij hebben meegekregen.” 

Per direct e-coaches gezocht!

Heb jij coachingservaring, houd je van taal en wil je jezelf graag opleiden tot e-coach? Solliciteer dan voor 21 augustus door je cv en motivatie te mailen naar info@hetbegintmettaal.nl. Je volgt een speciale e-coach training en krijgt begeleiding on-the-job. Vind hier de vacature.

Wil je ook online gecoacht worden? Meld je aan!

Meld je aan en word 6 weken een-op-een gecoacht. NB: Je dient al taalvrijwilliger te zijn bij een aangesloten organisatie van Het Begint met Taal.

Partners

Het Begint met Taal heeft het e-coachtraject ontwikkeld met Your Solutions. Het project wordt gefinancierd door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

filmen e-learning