Getraind worden door een e-coach? Doe mee!

Home/Nieuws/Getraind worden door een e-coach? Doe mee!

Getraind worden door een e-coach? Doe mee!

Ben jij die taalvrijwilliger met een drukke agenda? Wil je graag meer leren over het geven van taalcoaching maar weet je niet hoe? Doe mee aan e-coaching! Je wordt 6 weken begeleid door jouw eigen e-coach: flexibel & speciaal voor jou. Met hulp van je e-coach verbeter jij je coachingsvaardigheden en kun je nog effectievere taalcoaching geven.

Wat is e-coaching?

Als taalvrijwilliger heb je wekelijks online contact met jouw eigen e-coach. Die geeft je opdrachten en beantwoordt je vragen via een digitaal systeem. Aan de hand van de opdrachten die je krijgt, ontdek je meer over jezelf als coach en doe je nieuwe coachingsvaardigheden op. Je e-coach begeleidt je hierin en geeft je feedback. Aan het einde van het traject heb je nieuwe vaardigheden opgedaan en kun je effectievere taalcoaching geven. En dat alles kost je maar 1 uur in de week!

Waarom e-coaching?

Eén van de grote voordelen van e-coaching is natuurlijk dat het niet gebonden is aan tijd of plaats. Als taalvrijwilliger met een drukke agenda kun je dit traject prima combineren. Je gaat er mee aan de slag wanneer het jou uitkomt. De e-coach speelt precies in op wat jij wilt leren. Samen met de coach kijk jij naar wat je graag wilt uitdiepen. Het geleerde kun je direct toepassen tijdens de taalcoaching. De taalvrijwilligers die je voor zijn gegaan zijn erg enthousiast.

E-coach Hatice Türkmen: “Vrijwilligers vinden het heel erg fijn dat ze uitgebreid feedback krijgen. Ze zijn echt verrast over wat zij hebben meegekregen.” 

Wil je ook online gecoacht worden?

E-coaching is voor taalvrijwilligers die graag hun coachingsvaardigheden willen verbeteren via e-coaching. Daarnaast moet je om kunnen gaan met de computer en dien je bovenal gemotiveerd te zijn! Tot slot dien je taalvrijwilliger te zijn bij een aangesloten organisatie van Het Begint met Taal. Meld je nu aan via onderstaande link. Let op: het aantal plaatsen is beperkt, je kan dus op een wachtlijst geplaatst worden.

Zelf e-coach worden?

Heb jij coachingservaring, houd je van taal en wil je jezelf graag opleiden tot e-coach? Solliciteer dan door je cv en motivatie te mailen naar info@hetbegintmettaal.nl. Vind hier de vacature.

Partners

Het Begint met Taal heeft het e-coachtraject ontwikkeld met Your Solutions. Het project wordt gefinancierd door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

9 augustus 2017|Nieuws|