E-coaching: aanmeldingen voor taalvrijwilligers geopend

Home/Nieuws/E-coaching: aanmeldingen voor taalvrijwilligers geopend

E-coaching: aanmeldingen voor taalvrijwilligers geopend

Lijkt het je wel wat om online getraind te worden door jouw persoonlijke e-coach? Dan hebben wij goed nieuws. De aanmeldingen voor ons e-coachproject zijn geopend! Als taalvrijwilliger word je 6 weken lang begeleid door een e-coach. Zo verbeter jij je coachingsvaardigheden en kun je migranten nog beter ondersteunen. Meer weten? Lees verder en meld je aan!

Wat is e-coaching?

E-coaching is een vorm van coaching die online plaatsvindt. Ons e-coachingsprogramma is een online inwerkprogramma voor taalcoaches. Gedurende 6 weken hebben taalcoaches wekelijks contact met hun e-coach via een digitaal systeem. Aan de e-coach kunnen zij vragen en dilemma’s voorleggen. De taalcoach levert online elke week een opdracht in en krijgt direct feedback.

Waarom e-coaching?

Eén van de grote voordelen van e-coaching is natuurlijk dat het niet gebonden is aan tijd of plaats. Als taalcoach met een drukke agenda kun je dit programma prima combineren. Je gaat er mee aan de slag wanneer het jou uitkomt. De e-coach speelt precies in op wat jij wilt leren. Samen met de coach kijk jij naar wat je graag wilt uitdiepen. Het geleerde kun je direct toepassen tijdens de taalcoaching. Deelnemers zijn erg enthousiast.

E-coach Hatice Türkmen: “Vrijwilligers vinden het heel erg fijn dat ze uitgebreid feedback krijgen. Ze zijn echt verrast over wat zij hebben meegekregen.” 

Wil je ook online gecoacht worden?

E-coaching is voor taalvrijwilligers die net (3 tot 4 weken) begonnen zijn en graag hun coachingsvaardigheden willen verbeteren via e-coaching. Daarnaast moet je om kunnen gaan met de computer en dien je bovenal gemotiveerd te zijn! Tot slot dien je taalvrijwilliger te zijn bij een aangesloten organisatie van Het Begint met Taal. Meld je aan en ga aan de slag!

Zelf e-coach worden?

Heb jij coachingservaring, houd je van taal en wil je jezelf graag opleiden tot e-coach? Solliciteer dan voor 21 augustus door je cv en motivatie te mailen naar info@hetbegintmettaal.nl. Vind hier de vacature.

Partners

Het Begint met Taal heeft het e-coachtraject ontwikkeld met Your Solutions. Het project wordt gefinancierd door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

9 augustus 2017|Nieuws|